Prijava na e-nasvete

VIDEO: Kako si izposodim BicikeLJ?


Sistem BicikeLJ je na voljo 7 dni v tednu, 24 ur na dan; V okviru sistema BicikeLJ je na voljo 31 postajališč, ki so med seboj oddaljena približno 300 do 500 metrov. Najprej je potrebna registracija (najhitreje se prijavite preko spletne strani) in odločitev za letno ali tedensko uporabo. Po registraciji vas do izposoje vodi terminal, postavljen na vsaki izmed izposojevalnih postaj – nikakor pa ne pozabite 4 mestne PIN kode, saj je bistvena za izposojo kolesa. Kje se nahajajo postajališča in kakšno je stanje (ali je kako kolo še prosto?) lahko ob vsakem trenutku izveste TUKAJ.

Strošek?

Zanemarljiv, saj letna uporaba znaša le 3 €! (tedenska je na voljo za 1 €). Letna naročnina se zapiše kot dobropis. Torej, če se boste vozili več kot 1 uro in boste morali izposojo plačati, vam bodo odšteli najprej od teh 3 €.  Pri izposoji je 1. ura brezplačna, druga ura stane 1 €, tretja 2 € in vsaka naslednja pa 4 €. Letna naročnina se avtomatsko podaljša vsako leto, za registracijo oziroma prijavo pa potrebujete kreditno/bančno kartico.

Pomisleki?

Ne, ni jih prav veliko. Vprašanje, ki se poraja je, ali je 300 koles dovolj za vse, prevoza željnih ljudi. Brez bojazni! Na uho nam je prišla potrditev, da se bo BicikeLJ tudi širil izven strogega središča mesta in s tem tudi povečal število koles. Študentje pa si seveda želimo več postojank v bližini fakultet. In pa seveda – za čelado poskrbite sami.

Več na BicikeLJ in FB. Kakšna je pa tvoja izkušnja z BicikLjom?

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE INFO

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

PREBERI VEČ