fbpx
Domov Oznake Video

Oznaka: video

VIDEO: Kako napolnite svojo Urbana kartico

Potrebujemo Urbana kartico - kako pa naj jo napolnimo, da bomo nemoteno potovali po mestu?

VIDEO: 6 pomembnih opravil na začetku študijskega leta

Ali veste, kaj je treba postoriti že v prvem tednu? Zbrali smo nekaj predlogov, da bo začetek študijskega leta lažji in da boste pripravljeni na novo, uspešno študijsko leto.

VIDEO: S5 sit – Gobova rižota

Zopet kuhamo študentsko kosila za manj kot 5€. Ali nam je uspelo? Poglej, kako lahko na hitro pripraviš zelo okusno in poceni kosilo.

Zoisova štipendija – vse, kar moraš vedeti

Zoisova štipendija se podeli nadarjenim dijakom in študentom. Kakšni so pogoji, povprečje, kakšna merila, koliko je višina in kam ter kdaj se odda vlogo - v zbiru informacij, ki jih morate vedeti, če želite imeti Zoisovo štipendijo.

VIDEO: S5 sit – pašta Gorgon Zola

Okusno kosilo za 2 lačni osebi za 3,27€? Nemogoče? Preveri!

VIDEO: Kako izgleda vadba pole dance?

Je to šport, zabava, kaj potrebujem za tečaj pole dance-a in kako to izgleda v praksi? Preveri v videu.

VIDEO: Slavnostni sprejem Brucev 2012

Študijsko leto 2012/2013 se je tudi uradno pričelo. 1. 10. je bil na Prešernovem trgu v Ljubljani slavnostni sprejem za vse novopoečene študente, kjer so jih sprejeli vsi dekani vseh visokošolskih zavodov Univerze v Ljubljani ter župan Mestne občine Ljubljana, Zoran Jankovič.

VIDEO: Kako si izposodim BicikeLJ?

Za vse bodoče dijake in študente, ki boste prišli v Ljubljano in si želeli svojo pot skrajšati z brezplačnim ljubljanskim BicikLJem. Pet preprostih korakov, do izposoje kolesa vam predstavi Filternetovec Žiga. Pa veselo vožnjo po ulicah Ljubljane.

VIDEO: S5 sit – Sataraššššš

Tokrat v tandemu! Žiga in Adriana. Adriana in Žiga! Od A do Ž, vam predstavita recept, ki je tako enostaven, da ga boste posredovali še svojim bodočim otrokom. Sataraš. Sedaj pa veselo na delo ... klik!

VIDEO: S5 sit – Poletna polenta

Bučke, paradižnik, mocarela, polenta, dobra volja in veliko smeha ... vse to so sestavine za dobro kosilo! Za študentsko kosilo, ki je okusno in poceni! Tokrat za vas in z vami kuha filternetovka Adriana.