Prijava na e-nasvete

10 idej za zabavo v dvoje

KOLO UŽITKA

Kolo užitka je podobna igra kot kolo sreče. Če imate čas in veste, kako, lahko kolo naredite sami. Alternativa kolesu so lahko kuverte. Na listke napišita vroče posteljne užitke. Listke dajta v kuverte, ki jih oštevilčita od 1 do 6. Nato mečita igralno kocko. Številka, ki pade, določi kuverto, iz katere bosta vzela listek. Nato željo uresničita.

Ideje: Erotična masaža (predstavlja vznemirljiv način bogatenja intimne zveze in ponuja nežno, a vendar živahno sporazumevanje z najbližjim); poljubljanje in izključno poljubljanje na različnih delih telesa; seks v različnih položajih, različnih prostorih; lahko vključite šampanjec, jagode, smetano in čokolado …

LISTKI PRESENEČENJ

Pripravita si listke. Na več listkov napišita, kaj bi rada počela. Lahko sta tudi bolj natančna in napišeta še kje, kdaj, kako in zakaj si tega želita. Naj vama ne bo nerodno. Nato listke prepognita in jih dajta v posodo. Vsak teden potem žrebajta, najbolje zjutraj, da se lahko čez dan pripravita in nato željo uresničita.

Ideja: Želim si, da me zvečer povabiš na zmenek.

FILMSKI MARATON

Izberita filme, ki so vama všeč, upoštevajta želje obeh, da se ne bo eden dolgočasil. Gledanje filmov je lahko zelo prijetno, ljudje se odklopimo od zunanjega sveta in zaplavamo v svet domišljije.

Ideje: Pred ogledom filmov si lahko pripravita prostor, na primer raztegneta kavč, prižgeta dišeče svečke … – ustvarita prijetno atmosfero. Stiskanje ob gledanju filmov se lahko spremeni tudi v kaj bolj intimnega.

FOTOGRAFIRANJE

Ovekovečite nepozabne trenutke, smešne prigode, neumnosti, zabave, izlete … Danes lahko s pomočjo telefonov fotografirate in snemate pravzaprav povsod. Ne izpustite kakšne zanimive prigode, ki vama bodo še kdaj polepšala dan. Fotografije lahko potem uredita v album in jih opremita s komentarji ali pa skupaj naredita okvir in kolaž fotografij.

SKRIVNI ZNAKI

Skrivni znaki so tisti, ki jih poznata samo vidva. V poštev pridejo na zabavah ali pa kje drugje. Znaki lahko nakazujejo zdolgočasenost, porednost … Na primer oblizovanje ustnic, igranje z lasmi, pomežik, beseda … Če ne veste, kako diskretno partnerju nakazati, da si želite oditi, so znaki dobra rešitev.

KUHANJE V DVOJE

Kuhanje v dvoje vama nudi priložnost skupnega preživljanja časa, obenem pa se lahko naučita česa novega … Če pa na kuhanje gledata povsem racionalno – če si delo razdelita (medtem ko vi režete čebulo, partner olupi krompir), bo delo zaradi dveh oseb v kuhinji prej opravljeno. Čas, ki ga tako pridobita, lahko porabita za kaj vročega.

PLES

Sta si vedno želela obiskovati plesni tečaj, pa nista zbrala poguma ali pa nista našla časa? Vzemita si čas in se zapeljita na plesišče. Ples vaju bo zbližal in še razgibala se bosta. Ste že opazili, kako lepe noge imajo vse plesalke?

LOV ZA SPODNJIM PERILOM

Če mislite, da gre pri tej igri za to, da partnerju skrijete spodnje perilo v stanovanju, da se lahko potem naga lovita, dokler vam partner ne razkrije vseh skritih mest, se motite. No, ali pa ne. V mislih imamo nakup spodnjega perila. Pojdita v trgovino s spodnjim perilom in se opazujta ob pomerjanju. Drug za drugega izberita kos perila, ki vama je všeč, in ga potem oblecita za posebno priložnost.

PREUREJANJE STANOVANJA

Če sta se naveličala barv v stanovanju, vama pohištvo ni več všeč ali pa je dotrajano, razmislita o spremembi. Pogovarjajta se, kaj vama je všeč, kako bi prostor obogatila, ga polepšala, kam bosta šla po pohištvo, kaj pa barve … Odpravita se v trgovino z barvami, izberita odtenek, kupita valjček, mrežico, zaščitni trak … in zabava se lahko začne. Morda si za začetek izberita le eno sobo. Na primer v spalnico lahko pripeljeta rdečo barvo in tako vanjo vneseta pridih erotike. Samo barvanje ni mačji kašelj, saj je treba pohištvo odstraniti iz prostora in talne površine zaščititi. Je pa neke vrste projekt, ko si pomagata, delata in skupaj preživljata čas. Ideja o tem, da bi pobarvala drug drugega ni preveč dobra, saj je barvo, ki se na koži posuši, težko odstraniti.

ŠPORT V DVOJE

Če je v vas kaj športnega duha, se lahko odpravite skupaj kolesarit, teč, rolat, plavat … Čas bosta preživela skupaj in še dobro se bosta počutila, saj sta čas preživela kakovostno in nekaj naredila tudi za svoje telo.

Kljub natrpanemu vsakdanu ne pozabite vlagati v odnos. Lahko je zelo zabavno.

Več idej lahko najdete v: Widdowson Rosalind in Stephen Marriott. 2010. Erotična masaža: Temeljne tehnike čutne masaže za ljubimce.

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE INFO

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

PREBERI VEČ