fbpx
Domov Oznake Prosti čas

Oznaka: prosti čas

Vadbe v koraku s časom

Zdrav duh v zdravem telesu naj postane vodilo vašega vsakdana. Čeprav se vadbam na tekaških stezah vrača popularnost, preprosto nimamo več časa, da bi ure in ure na teden preživeli v fitnes centrih.

Welnes telesa in duha – meditacija, joga in biohacking

Meditacija se pogosto pripisuje kot navada zelo uspešnih in srečnih ljudi. Za welnes telesa in duha lahko poskrbimo z meditacijo, jogo in tudi biohackingom.

Top vadbeni trendi

Najbolj vroči vadbeni trendi imajo skupno sporočilo - kardio, kardio, kardio. Sporočajo tudi, da je potrebno izboljšati osnovne funkcijske spretnosti.

Tehnološki vrat

Sindrom imenovan tehnološki vrat je pripeljal do spoznanj, da stoječ položaj med delom ali preživljanjem prostega časa za računalnikom, ni več nekaj nenavadnega.

Minimalizem: Selekcionirajte predmete s katerimi živite

Minimalizem je koncept življenja s predmeti, ki jih resnično uporabljamo in potrebujemo.

Unovči svoj hobi

Uporaba vseh spretnosti je trend pri razvoju poslovnih idej in iskanju dodatnega zaslužka. Imate zanimiv hobi? Unovčite ga.

Oblikujmo garderobno kapsulo

Garderobna kapsula, ki je preprosta mini garderoba, sestavljena iz kosov, ki jih popolnoma obožujete, bo spremenila vaše življenje.

Brezčasne zgodbe v muziklih

Muzikli postajajo tudi v Sloveniji vse bolj priljubljeni. Oglejte si brezčasne zgodbe v muziklih. Ljubitelji muziklov si lahko ogledajo priredbo ene izmed najbolj gledanih slovenskih filmskih klasik in ene najlepših ljubezenskih zgodb slovenske literarne zgodovine.

21. Škisova tržnica: Maja se vrača največja študentska prireditev

Kardeljeva ploščad bo 10. maja postala prizorišče največje študentske prireditve v Sloveniji - Škisova tržnica.

Top praznična zabava

Top praznična zabava lahko prinese izjemno praznično vzdušje. Zabavne ideje, s katerimi boste zagotovili, da se bodo vaši gostje zabavali. Organizacija pa vam ne bo prinesla dodatnega stresa.