Prijava na e-nasvete

Subvencionirani prevoz na fakulteto

Subvencionirani prevoz koristite dijaki, študenti in udeleženci izobraževanja za odrasle, ki ste od šole/fakultete oddaljeni najmanj 2 km.

Za ugodnejši prevoz do fakultete lahko študenti vložite Vlogo za izdajo subvencionirane vozovnice v sklopu Integriranega javnega potniškega prometa kadar koli v tekočem študijskem letu.

Enotna subvencionirana vozovnica IJPP za prevoz študentov

V uporabi je enotna subvencionirana vozovnica IJPP (Integrirani javni potniški promet). Na voljo vam je tudi storitev e-vloge, ki omogoča, da oddate vlogo prek spleta s pomočjo e-edintitete (digitalno potrdilo ali smsPASS), preko portala eUprava. Vozovnica je skupna za vlak in medkrajevni avtobus.

Medkrajevna vozovnica Slovenija za subvencionirani prevoz

Medkrajevna vozovnica Slovenija omogoča prevoz na vseh medkrajevnih linijah po Sloveniji in ne samo na liniji bivališče – izobraževalna ustanova. Lahko jo kupi vsak študent, ne glede na lokacijo bivališča in lokacijo izobraževalne ustanove. Kupite pa lahko tudi vozovnico za 10 voženj na mesec.

Z medkrajevno vozovnico Slovenija lahko na relacijah poljubno izbirate med prevoznimi sredstvi. (Npr. iz Ljubljane se lahko do Maribora peljete z avtobusom ali vlakom.) S consko vozovnico za mestni promet lahko vstopate na medkrajevne avtobuse ali vlak, ki vozijo na območju, za katerega ste kupili mestno vozovnico (velja za Ljubljano in Maribor).

Vozovnice za mestni promet za subvencionirani prevoz

Za  prevoz z mestnimi avtobusi medkrajevna vozovnica Slovenija ne velja, saj velja samo za medkrajevne avtobuse ali vlake. Če potrebujete tudi mestno vozovnico, morate na vlogo dodati mestni promet in si urediti kombinirano mestno vozovnico oz. mestno vozovnico kupiti ločeno.

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE INFO

3 KOMENTARJI

  1. To s polletnimi in letnimi vozovnicami za 10 voženj na mesec so letos fajn uredili 🙂 Ne bo treba toliko teh papirjev vsak mesec okoli nosit.

  2. Hej!

    Pri polletni vozovnici za 10 voženj mesečno sem opazila napako, in sicer: polletna vozovnica (za 10 voženj) za dijake stane 87,50 evrov (in ne 50 evrov, kot je navedeno v članku), za študente pa 70,00 evrov in ne 40 evrov, kot je navedeno.

    Lp

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

PREBERI VEČ