Prijava na e-nasvete

Izzivi v tujini

Na dogodku se boste seznanili s programi mobilnosti v tujini, finančnimi spodbudami ter s pogledi delodajalcev na pridobljeno mednarodno izkušnjo. Prav tako se bodo predstavila društva in druge organizacije, ki nudijo priložnosti in/ali svetujejo posameznikom, ki razmišljajo o mobilnosti v tujini. Predstavljena bo program Erasmus+, poslušali boste o štipendijah Ceepus, sprehodili pa se boste lahko tudi po Tržnici mednarodnih priložnosti, kjer se bodo predstavljale organizacije, ki ponujajo izkušnje v tujini.

KDAJ? V torek, 14.11.2017, od 13.30 do 17.00

KJE? Fakulteta za družbene vede, velika konferenčna dvorana (drugo nadstropje)

KAJ? Program najdete TU

PRIJAVA? Udeležba je brezplačna za študente Univerze v Ljubljani. Zaradi pričakovanega velikega števila obiskovalcev, pa je obvezna prijava, in sicer na tem linku >> Pri tem organizatorji, Karierni centri UL opozarjajo, da pazite na pravilen vnos e-naslova, saj bo vaša prijava veljavna šele, ko boste kliknili na povezavo poslano na navedeni e-naslov.

Letošnji dogodek Izzivi v tujini je del Mobilnega Movembra, kjer skoraj vsak dan poteka predstavitev različnih možnosti za študijsko mobilnost. Več o Mobilnem novembru si lahko ogledate na spletni strani Kariernih centrov UL >>

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE INFO

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

PREBERI VEČ