Prijava na e-nasvete

Erogene cone

Pri veščini ljubljenja ima pomembno vlogo tudi medsebojna privlačnost ali »kemija«. Znanstveniki so ugotovili, da imajo na naše spolno življenje in izbiro partnerja največji vpliv feromoni, ki se izločajo skozi kožo. Feromoni krmilijo človeško življenje na podzavestni ravni, saj je narava poskrbela, da se najdeta skupaj moški in ženska, ki bosta imela zdrave potomce. »Ljubezenski napitek« v resnici obstaja, saj ga lahko kupite v vsaki drogeriji v obliki parfuma.

  1. Ustnice: narahlo jih masirajte z jezikom, grizljajte in poljubljajte. Nedolžni poljubčki naj preidejo v močnejše in strastne poljube, ki so nabiti z erotiko. Tudi med spolnim odnosom ne pozabite na poljubljanje.
  2. Ušesa in vrat: ušesa grizljajte, sesajte in poljubljajte. Zašepetate lahko kaj lepega ali pa poveste kako packarijo. Za vrat so najprimernejši mehki poljub, s katerimi partnerjevo kože le oplazite z ustnicami.
  3. Tilnik: ljubkujte ga s poljubi, pri tem pa uporabljajte tudi roke. Kako močno si jo želite, lahko fantje svojim puncam pokažete tako, da nežno odstranite lase, se približate vratu in jo potegnete za lase.
  4. Hrbet: lahno, vendar ne preveč strastno poljubljajte partnerjev hrbet ali počasi polzite z ustnicami po njegovi hrbtenici ter nadaljujte proti zadnjici in stegnom.
  5. Prsi: ne osredotočite se le na bradavičke, temveč se posvetite celotnim prsim. Božajte, sesajte, stiskajte … Ne pozabite biti nežni. Pri moških so zelo zapostavljena erogena cona, vendar če se odzovejo, ko jih partnerica poljublja, sesa in liže, se hitro spremenijo v zelo čutne točke.
  6. Zadnjica: najprej poskusite s krepkimi krožnimi gibi, nato pa nežno božajte z vso dlanjo in s konicami prstov. S prsti nalahno praskajte po koži. Vzburjanje lahko povečate, če s plosko roko narahlo udarjate po zadnjici. Partnerja lahko pozovete k božanju, lizanju in sesanju anusa ali celo k penetraciji. Občutljiv del pri moških je med testisom in anusom.
  7. Stopala in notranji del stegen: z eno roko primite peto, z drugo prste in stopalo masirajte v smeri krožnih gibov. Vzburjenost lahko povečate tako, da počasi potujete po notranjem delu stegen. Poigrajte se z jezikom in ustnicami.

Navedeni napotki naj vam bodo le smernice, saj se ljudje razlikujemo tudi po tem, s katerimi prijemi nas naš partner ali partnerka pripeljeta v svet užitka.

zp8497586rq

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE INFO

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

PREBERI VEČ

MNENJA ŠTUDENTOV

O NAS

Za vsa vprašanja, komentarje, ideje nas kontaktirajte. V najkrajšem možnem času vam bomo poskušali odgovoriti.

Stik z nami: info@MestoMladih.si

SLEDI NAM