Prijava na e-nasvete

Kako zaslužiti s hobijem s pomočjo interneta

– Če radi pišete, lahko svoja mnenja, kritike in ostale zapise objavite na blogu. Poleg besedila lahko vanj vključite tudi slike, avdio- in videoposnetke ter povezave do strani, ki se nanašajo na temo pisanja. Na internetu imate veliko različnih strani, kjer lahko ustvarite svoj blog, in če je dovolj obiskan, vam bodo različna podjetja pošiljala izdelke v testiranje ali pa bodo oglaševala na vašem blogu, s čimer boste vi služili.

– Za vse, ki radi ustvarjate nakit in ostale »hand-made« predmete, je na voljo Etsy shop. Na omenjeni strani se je treba registrirati, nato pa lahko na njej prodajate povsod po svetu. Svoje izdelke lahko tako kot v navadni trgovini postavite celo na razprodajo. Z nasveti vam lahko pomaga tudi Etsy Team Slovenia, ki jo predstavljajo slovenski ponudniki na omenjeni strani.

– Če se ukvarjate z računalniškim oblikovanjem, lahko ustvarite html template. Te lahko objavljate na različnih straneh (npr. ThemeForest). Tudi tu se je treba registrirati, svoje izdelke pa lahko tam ne le oglašujete, temveč tudi prodajate.

Svoje fotografije lahko objavljate in prodajate na strani iStock. Registracija je brezplačna, vse, kar morate storiti je, da pošljete 3 fotografije, na podlagi katerih vas ocenijo in vam omogočijo nadaljnje oglaševanje. Podobno oglaševanje vam omogočata tudi Shutterstock in Dreamstime.

– Če iščete lažje načine, kako oglaševati svoje izdelke in storitve, ne smete pozabiti na Facebook in ostala družbena omrežja (LinkedIn, Pinterest, Twitter, Google+ in drugimi). Podobno kot pri ostalih straneh je nujno, da svoje zapise, fotografije in ostale objave stalno osvežujete, dodajate nove in širite svoj sloves med prijatelji, znanci … Na tak način so uspela mnoga slovenska podjetja – zakaj ne bi to uspelo tudi vam.

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE INFO

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

PREBERI VEČ

MNENJA ŠTUDENTOV

O NAS

Za vsa vprašanja, komentarje, ideje nas kontaktirajte. V najkrajšem možnem času vam bomo poskušali odgovoriti.

Stik z nami: info@MestoMladih.si

SLEDI NAM