Domov Oznake šport

Oznaka: šport

Povečanje mišične mase

Povečanje mišične mase se začne z zdravim življenjskim slogom, s pravilno vadbo, ravnovesjem zaužitih kalorij in hranil.

Tehnološki vrat

Sindrom imenovan tehnološki vrat je pripeljal do spoznanj, da stoječ položaj med delom ali preživljanjem prostega časa za računalnikom, ni več nekaj nenavadnega.

Najbolj priljubljena novoletna zaobljuba – začnite že danes

Verjetno si lahko predstavljate, kaj je najbolj priljubljena novoletna zaobljuba. Ampak tako hitro, kot je sprejeta, je včasih tudi pozabljena. Zato vam predstavljamo 7 neverjetnih stvari se vam bodo zgodile, ko boste vsak dan naredili desko (plank). Nekaj plankov, pa lahko vsi vsak dan vseeno opravite.

Majske igre

Spet je maj in spet so tu Majske igre. Pregovorno najbolj študentski mesec maj, boste na svoj račun prišli vsi športniki, kulturniki in zabavljači. Tudi letos bo dogajalo od 8. pa do 24. maja v Ljubljani na različnih lokacijah.

Indoor aktivnosti – vodene vadbe

Kako se lahko v hladnejšem času učinkovito razgibate na različnih vadbah, ki jih ponujajo v športnih dvoranah različnih centrov. Predstavljamo Pilates Flow, Simply Step, Body Attack, Body Pump, Zumbo, Crossfit in različne oblike joge.

Na kaj paziti pri športni rekreaciji?

Seznam športnorekreativnih dejavnosti, s katerimi se ukvarjamo, je dolg, na vodilnih mestih po priljubljenosti pa so dejavnosti, ki se odvijajo v naravi, kot so hoja (sprehodi), plavanje, kolesarjenje, alpsko smučanje in planinarjenje. Pri vsaki športni rekreaciji pa je potrebno upoštevati osnovna pravila, ki preprečujejo nastanek poškodb in olajšajo vadbo.

Kaj so Kettlebells?

Kettlebells so po obliki podobne bowling kroglam. Velike krogle iz litega železa z ročajem na vrhu. Kettlebells razpon v teži od dveh funt (približno 1kg) do več kot 100 funtov (približno 50 kg).

Vadbeni trendi

Tek, kolesarjenje, fitnes, aerobika … Vse ste že preizkusili, vendar vas noben od teh športov več ne pritegne. V tem primeru vam predlagamo nekaj novejših športov, ki na popularnosti še pridobivajo.

Naraven dezodorant

Skupaj s pomladjo in poletjem prihajajo tudi višje temperature, posledično pa tudi čas prepotenih teles in mokrih madežev pod pazduho. Preberite nekaj naravnih načinov, kako zmanjšati potenje.

VIDEO: Kako izgleda vadba pole dance?

Je to šport, zabava, kaj potrebujem za tečaj pole dance-a in kako to izgleda v praksi? Preveri v videu.