fbpx
Domov Oznake Podjetništvo

Oznaka: Podjetništvo

5 rešitev izzivov podjetnikov na začetku poti

Pripravili smo seznam 5 rešitev na najpogostejše izzive podjetnikov, ko se kot mlada in nadobudna generacija podajajo na podjetniško pot.

Kako stopiti na podjetniško pot

Kako začeti podjetniško pot? Pogovorite se z več osebami, ki lahko delijo izkušnje z vami in se obrnite na podporna okolja.

Osebne naložbe, blockchain podjetništvo

Blockchain tehnologija je namenjena prenašanju vrednosti, ki je zapisana v digitalni obliki.

Kje začeti in poiskati pomoč za zagon podjetja

Začetki podjetniške poti so zahtevni in negotovi. Preberite kako začeti in kje ter kako poiskati pomoč za zagon podjetja.

Zgodbe uspešnih mladih podjetnikov

Starost ne sme biti ovira uspeha. Predstavljamo vam neustrašne mlade, ki so se s pogumom povzpeli na podjetniško pot in z nami delili svoje nasvete in svojo mlado podjetniško zgodbo.

Študentsko vs. podjetniško okolje v Sloveniji

Prizadevamo si povečati gospodarsko rast in zaposlenost, k temu prispevate tudi mladi. Čim prej stopite v delovni sektor ali na podjetniško pot in preizkusite svoje sposobnosti. Ali je vaš študentski status res spodbuden?

Najpogostejši izzivi podjetnice

Žensko podjetništvo pripomore k intenzivnejši in učinkovitejši rabi potenciala in bogastva talenta žensk, meni Alenka Vodončnik, predsednica Sekcije podjetnic in obrtnic, Območna obrtno-podjetniška zbornica Celje.

Pridobite denar za zagon podjetja

Da bi svojo željo po ustanovitvi podjetja lahko realizirali, boste na začetku najbolj potrebovali finančna sredstva. Brez teh nikakor ne gre, zato vam v nadaljevanju predstavljamo različne možnosti, kje vse lahko dobite denar za zagon svojega podjetja.

Kako začeti svoj posel iz ideje

Po študiju se danes vedno več mladih odloči za samostojno podjetniško pot. V članku vam predstavljamo vse informacije o tem, kako začeti svoj posel iz ideje. Pogovarjali smo se tudi z uspešnimi mladimi podjetniki ...

Če službe ni, začnite svoj posel

Mladim se pogosto zdi, da se trud ne izplača, saj službe ne bo. Statistika brezposelnosti morda res govori temu v prid, a pogledati je treba na mikro nivo – k posamezniku, njegovim možnostim in sposobnostim. Poiščite dejavnost, ki vas zanima, veseli in začnite svoj posel.