Prijava na e-nasvete

10 skrivnosti dobrega seksa

5 nasvetov za moške

1. Sprijaznite se z dejstvom, da velikost vašega orodja nima kaj dosti opraviti s seksualno zadovoljenostjo vaše partnerke. Izjemno pomembno vlogo ima jeziček in še večjo prstki. Da o raznih pripomočkih niti ne govorimo.

2. Ženske raje in bolj divje seksamo, če se moški pred seksom ukvarjate z nami. Ženske ne znamo v treh sekundah preklopiti iz »Padla sem izpit.« na »Hočem te takoj!«. Zato nas je potrebno sprostiti. Masaža, prijetna glasba in crkljanje sta za to idealna.

3. Žensko vzburjajo dotiki po celem telesu. Božajte vašo partnerko, poljubljajte jo po ramenih, vratu, notranji strani rok, po trebuhu, stegnih. Ustvarjajte.

4. Večina žensk ne doživi orgazma samo s telovadbo »not – ven«. Za njen orgazem je potrebno angažirati tudi prej omenjene prstke in jeziček.

5. Posvetite se vaši partnerki, vprašajte jo, kaj ji paše. In seveda – njene želje tudi upoštevajte!

5 nasvetov za ženske

1. Zapomnite si, da moške celulit na ženskih stegnih sploh ne moti. Še opazili ga ne bodo. Preveč so omamljeni od želje po tem, kar imamo ženske med nogami.

2. Večini moških je zelo všeč, če smo ženske med seksom včasih dominantne in prevzamemo vodstvo. Zajahajte svojega partnerja, zvežite mu roke, izzivajte ga, obdelajte ga z rokami, oralno in vaginalno, da bo izmučen obležal. Verjemite mi, da po tem ne bo imel energije iskati druge ženske.

3. Po seksu moški ne marajo pogovorov »Kaj bo z nama?« To pustite za drugič. Najbolje je, da se molče stisnete k njemu in mu čim prej strastno zašepetate na uho: »Hočem še!«

4. Veliko moškim je všeč, če se njihova partnerka pred njimi samozadovoljuje. Tako lahko tudi vidijo, kaj in kako ji paše. Poleg tega jim je v neizmeren užitek opazovati ženski orgazem.

5. Med seksom ni treba biti tiho. Jasno in predvsem glasno dajte partnerju vedeti, kaj vas spravlja ob pamet.

Za vse pa še tole

Veliko moških ima pri prvem seksu probleme z erekcijo, ženske pa imajo lahko še dolgo časa po prvem seksu težave z doseganjem orgazma. To izhaja iz živčnosti in prepričanja, da se mora moški pri prvem seksu izkazati in da pri seksu MORAŠ doživeti orgazem. Zapomnite si, da seks ni tekma za orgazmom. Seks je igra, užitek, raziskovanje. Privoščite si dovolj časa, da uživate v prav vsakem trenutku! In seveda – ne pozabite na zaščito!

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE INFO

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

PREBERI VEČ