fbpx
Domov Oznake Zagovor

Oznaka: zagovor

Prepričajte komisijo in zablestite na zagovoru

Dober javni nastop sestavljajo jasna in kakovostna vsebina, dinamičen in prijeten glas ter samozavestna govorica telesa, ki podpira vsebino.

VIDEO: 10 korakov do diplome

Če si boste za svojo diplomsko nalogo izbrali nekaj kar vas dejansko zanima (in boste to v idealnem primeru lahko uporabili tudi v nadaljevanju, recimo pri iskanju zaposlitve), bo stvar precej lažja, saj boste v začetni zmedi literature, rokov, dogovorov ... videli neko končno sliko.

Kako diplomirati z 10ko?

Treba pa se je zavedati, da je nekakšno nenapisano pravilo, da boste bolj težko diplomirali z 10, če je bilo vaše povprečje pod 8. Bivše študentke in študente, ki so svoj študij zaključili z najboljšo diplomsko oceno, smo povprašali, kakšen je njihov nasvet za vse tiste, ki želijo diplomirati z 10ko.

Kako unovčiti diplomo?

Diplomska naloga je nekaj, na kar bi morali biti ponosni, saj je izraz vašega akademskega dela po prvi stopnji. Verjetno so le redki med vami pomislili na to, da je možno diplomo tudi iztržiti, vendar kako? Obstaja kar nekaj načinov, kjer lahko diplomo na takšen ali drugačen način unovčite, in tako njen namen ni le zaključek dodiplomskega študija.