fbpx
Domov Oznake Univerza v mariboru

Oznaka: univerza v mariboru

Uvajalni teden za bruce UM

V času od ponedeljka 23.9. pa do petka 27.9. bo na Univerzi v Mariboru potekal uvajalni teden za bruce. Udeležba ni obvezna, je pa toplo priporočljiva. In kaj se bo delalo?

Gremo na prvi rok

Da bo začetek študijskega leta lažji, bolj zabaven, da boste spoznali nove študijske kolege, srečali stare in zaplesali v uspešen študij.

Podiplomski študij na Fakulteti za turizem

Tudi letos smo na Fakulteti za turizem Univerze v Mariboru v Brežicah povprašali podiplomce, zakaj so se odločili za nadaljevanje študija, kako poteka študij na njihovi smeri, kje dobijo potrebno literaturo in iz česa se učijo, kateri predmeti se jim zdijo najbolj koristni in kateri najtežji, kakšen je odnos med profesorji in študenti ter katere so pozitivne oz. negativne stvari, ki so jih doživeli na fakulteti.

Podiplomski študij na Filozofski fakulteti v Mariboru

Tudi letos smo na Filozofski fakulteti Univerze v Mariboru povprašali podiplomce, zakaj so se odločili za nadaljevanje študija, kako poteka študij na njihovi smeri, kje dobijo potrebno literaturo in iz česa se učijo, kateri predmeti se jim zdijo najbolj koristni in kateri najtežji, kakšen je odnos med profesorji in študenti ter katere so pozitivne oz. negativne stvari, ki so jih doživeli na fakulteti.

Podiplomski študij na Fakulteti za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo Maribor

Tudi letos smo na Fakulteti za gradbeništvo, prometno inženirstvo in arhitekturo Maribor povprašali podiplomce, zakaj so se odločili za nadaljevanje študija, kako poteka študij na njihovi smeri, kje dobijo potrebno literaturo in iz česa se učijo, kateri predmeti se jim zdijo najbolj koristni in kateri najtežji, kakšen je odnos med profesorji in študenti ter katere so pozitivne oz. negativne stvari, ki so jih doživeli na fakulteti.

Podiplomski študij na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo Maribor

Tudi letos smo na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo Maribor povprašali podiplomce, zakaj so se odločili za nadaljevanje študija, kako poteka študij na njihovi smeri, kje dobijo potrebno literaturo in iz česa se učijo, kateri predmeti se jim zdijo najbolj koristni in kateri najtežji, kakšen je odnos med profesorji in študenti ter katere so pozitivne oz. negativne stvari, ki so jih doživeli na fakulteti.

Podiplomski študij na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede

Tudi letos smo na Fakulteti za kmetijstvo in biosistemske vede povprašali podiplomce, zakaj so se odločili za nadaljevanje študija, kako poteka študij na njihovi smeri, kje dobijo potrebno literaturo in iz česa se učijo, kateri predmeti se jim zdijo najbolj koristni in kateri najtežji, kakšen je odnos med profesorji in študenti ter katere so pozitivne oz. negativne stvari, ki so jih doživeli na fakulteti.

Podiplomski študij na Fakulteti za logistiko

Tudi letos smo na Fakulteti za logistiko v Celju povprašali podiplomce, zakaj so se odločili za nadaljevanje študija, kako poteka študij na njihovi smeri, kje dobijo potrebno literaturo in iz česa se učijo, kateri predmeti se jim zdijo najbolj koristni in kateri najtežji, kakšen je odnos med profesorji in študenti ter katere so pozitivne oz. negativne stvari, ki so jih doživeli na fakulteti.

Podiplomski študij na Fakulteti za energetiko Krško

Tudi letos smo na Fakulteti za energetiko v Krškem povprašali podiplomce, zakaj so se odločili za nadaljevanje študija, kako poteka študij na njihovi smeri, kje dobijo potrebno literaturo in iz česa se učijo, kateri predmeti se jim zdijo najbolj koristni in kateri najtežji, kakšen je odnos med profesorji in študenti ter katere so pozitivne oz. negativne stvari, ki so jih doživeli na fakulteti.