fbpx
Domov Oznake Telo

Oznaka: telo

Kaj vam sporoča jezik

Zdravnik vas prosi »recite aaaaa« in hitro ter preprosto dobi približno oceno vašega zdravstvenega stanja. Kaj pa zares povejo vaše papile na jeziku? Pomembno sporočilo lahko preda že obarvanost in obloženost jezika. Jezik prestavlja začetek prebavnega trakta in že iz jezika lahko razberete, kaj se dogaja v vaših prebavilih.

9 lepotnih grehov

Vsak ima kakšno nezdravo navado. Čeprav so te pogosto posledica živčnosti in se jih zato velikokrat ne zavedamo, na drugih pustijo slab vtis, predvsem pa vplivajo na naše zdravje. Nekaj lepotnih navad, ki jih nezavedno delamo, pa lahko škodujejo. Katere so to?

5 načinov depilacije

Načinov, s katerimi boste dosegli gladek videz, je več, pri tem pa upoštevajte prag bolečine, občutljivost kože, barvo in debelino dlačic ter seveda finančno stanje v vaši denarnici. O depilaciji smo se pogovarjali z Ano Bajraktarević iz Kozmetičnega salona Školjka.

6 popularnih diet za vitko telo

Se redite, pa ne veste, zakaj? Nekaj možnih krivcev je predstavljenih v drugem delu članka. Za pomoč pri izgubi odvečnih kilogramov je spodaj naštetih tudi nekaj diet. Svetujemo vam, da se o dieti posvetujete s strokovnjakom za prehrano ali osebnim zdravnikom.

Za boljše počutje in lepšo postavo

Kaj je pomembno upoštevati, da se čim boljše počutimo in poskrbimo za svoje telo? S tabelo si lahko pomagate do boljšega počutja. Zlato pravilo je zdrava prehrana, gibanje, spanec, nega telesa ter velliiiiiko smeha in dobre volje.

Piercing

Mornarji so verjeli, da z obročkom v nosu bolje slišijo, punkerjem je telesni nakit predstavljal simbol upora, zadnja leta pa je piercing postal modna muha mladih.