fbpx
Domov Oznake Kompetence

Oznaka: kompetence

Kje se bomo zaposlovali v prihodnosti

Strokovnjaki s področij informacijske tehnologije, zdravstva, bio-medicine, razvoja novih materialov pa tudi različnih svetovalnih strok.

S faksa v službo

Vsak delodajalec išče določeno kombinacijo kompetenc, osebnostnih lastnosti in vrednot, nedvomno pa mnoge raziskave, ki zajemajo mnenja delodajalcev, kažejo, da iskalci zaposlitve nimajo dovolj razvitih t. i. prenosljivih kompetenc.

Certificirana znanja: Priznanja na “poslovnem” področju

Naštevamo nekaj certifikatov in priznanj, ki jih lahko dobite na poslovnem področju. Prva so s področja jezika, ki je lahko poslovni ali pa pravni. Prav tako lahko dobite spričevalo poslovnih kompetenc, poslovne ekonomike, raulične certifikate ali pa postanete praktik NLP.

MBA študij

... je lahko vaša vstopnica stopnica v svet top managementa. Naziv MBA (Masters in Business Administration) je investicija, v katero so podjetja pripravljena vlagati in si na ta način ustvariti visoko kvalificirano delovno silo z ustvarjalnimi idejami, ki izhajajo iz dobre teoretične podlage.

Kakšna je vaša poklicna identiteta?

Odločitev v zvezi z izbiro študija je že za vami. Vsaj za večino od vas. Marsikdo si bo namreč na tej stopnji še premislil in ubral kakšno drugo pot. Tisti, ki pa se boste odločili vztrajati v izbrani smeri ste že na poti k osvajanju novega dela lastne poklicne identitete.