fbpx
Domov Oznake Izlet

Oznaka: izlet

Absolventski izlet za vsak žep

Mladi radi raziskujete svet, tudi absolventski izlet je idealna priložnost zato.

Spakirajte kot profesionalci

Priprave začnite čim prej. Poučite se o izbrani državi, kulturi, tudi o načinu življenja (npr. v Iranu potrebujete ruto, saj so ženske ves čas pokrite ter imajo pokrite roke in ramena), seveda tudi o vremenu. Tega preverite na dan, ko se boste lotili pakiranja, naj bo od njega odvisno, kakšna oblačila in obutev boste vzeli.

Kulturne skrivnosti Slovenije

Slovenija ima veliko kulturnih znamenitosti, med katerimi so največ pozornosti deležni različni gradovi, galerije, muzeji. V nadaljevanju zato predstavljamo malo manj znane znamenitosti, ki so prav tako vredne ogleda.

Vodnik po slovenskih muzejih

Poglejte si seznam vseh muzejev v Sloveniji. Kateri muzej je vaš najljubši? Katerega ste že obiskali in katerega priporočate?

Kulturni užitki na Štajerskem

Kultura v Mariboru ponuja pester nabor hramov umetnosti in humanizma. Oglejte si seznam kulturnih ustanov v Mariboru in v Celju.

Kam na kulturo v Ljubljani?

Kultura je del vsakega izmed nas. Vsak narod ima svojo kulturo in svoj pogled na kulturo. Kultura vas bo spremljala povsod, poleg učenja, zabav, športnih aktivnosti pa si vzemite tudi čas za kulturo, kulturne ustanove, tako da si jih ogledate, ali pa si morda ogledate kakšno gledališko predstavo. Za vas smo zbrali seznam, kam se lahko odpravite.

Kulturne ustanove na Primorskem

Med študijskim letom ne pozabite na kulturno udejstvovanje. Za vas smo pripravili izbor muzejev, gledališč, galerij in drugih ustanov, kamor se lahko odpravite. Na...

Predlogi od A do Ž za izlet

Nimate idej, kam bi se odpravili na izlet? Mi vam ponujamo nekaj predlogov po posameznih regijah, vi pa si kakšnega izberite in nato uživajte na izletu.

Ekstremni športi

Če ste se naveličali standardnih športov, kot so kolesarjenje, tek in aerobika, vam ponujamo seznam modernih in posebnih ekstremnih športov. Nekaj jih lahko izvajate v družbi, za druge pa morate biti kar iznajdljivi in imeti dobro mera humorja, da se jih lotite. Preverite, kateri so to.

Kam na izlet na Primorskem?

Če ste na Primorskem, imate čez vikend veliko možnosti za krajše izlete po našem Primorju. Priporočamo vam potepanje po obali in okolici, ki skriva še veliko naravnih in kulturnih biserov.