fbpx
Domov Oznake žur

Oznaka: žur

Majske igre

Spet je maj in spet so tu Majske igre. Pregovorno najbolj študentski mesec maj, boste na svoj račun prišli vsi športniki, kulturniki in zabavljači. Tudi letos bo dogajalo od 8. pa do 24. maja v Ljubljani na različnih lokacijah.

Najboljši žuri in prireditve za študente

Pripravili smo seznam festivalov in prireditev, ki so vam na voljo v Sloveniji in sosednjih državah. Datumi so okvirni in lahko pride do spremembe s strani organizatorjev.

10 tematskih zabav

Je lahko še kaj lepšega, kakor dobra zabava s prijatelji? Popestrite vašo zabavo z določeno temo in ji določite rdečo nit. V vsakem primeru bo smeh zagotovljen, ne glede na izbiro. Pomembno je, da se vsi udeleženci držite navodil, le tako bo zabava pravi party :)

Pomembnejše študentske zabave in koncerti

Pripravili smo seznam študentskih festivalov in prireditev, ki so vam na voljo po celotni Sloveniji in so med bolje poznanimi. Če poznate še kakšen dober študentski žur, napišite spodaj v komentarjih.

Kako pripraviti najboljši študentski žur

Zabavo si lahko pripravite v študentskem domu, kjer imate skupne prostore. Zagotovo imate tam, kjer stanujete, tudi kakšen prostor za druženja. Lahko pa jo priredite v študentski sobi ali pa kar doma. Na kaj vse morate biti pozorni, smo pripravili mini seznam, da ne boste česa pozabili in boste imeli najboljšo študentsko zabavo.

Ideje za poletno zabavo

Na odprtem se lahko prijetno zabavamo z družabnimi igrami, športom ali pa tematsko zabavo. Ponujamo vam zanimive ideje, da ne boste poleti imeli le piknikov, temveč da boste tudi aktivno preživeli prosti čas. Naj se sezona poletnih zabav začne!

Zabave, ki jih bruci ne smejo zamuditi

Pripravili smo vam seznam aktivnosti, ki jih pripravljajo študentske organizacije za študente. Vendar pa to niso vse zabave, katerih se lahko udeležite v novem študijskem letu. Zabave se bodo odvijale povsod pod okrilju študentskih klubov po Sloveniji, v študentskih domovih, v različnih lokalih, klubih in drugje pod okriljem različnih organizacij in društev.