Prijava na e-nasvete

10 tematskih zabav

Karaoke-party

Super tema za žur, kjer se lahko ob petju tudi dobro nasmejite. Na spletu poiščite videe, na katerem so samo besedila z melodijo. Zabava je lahko še bolj zanimiva, če izberete skladbe s smešnim besedilom ali iz svojih otroških let. Pojete lahko sami ali v skupini, vse kar potrebujete za tovrsten žur pa je računalnik ali radio stolp in mikrofon.

Fotka-party

Fotografije so tiste, ki vas bodo tudi čez par let spomnile na odlično zabavo. Organizirajte zabavo, kamor naj vsi udeleženci prinesejo fotoaparate. Naredite zabavne fotografije, ki jih lahko kasneje uredite v album ali pa z njimi ustvarite foto reportažo zabave.

Grafik- ali packa-party

Želite svojim prijateljem kaj sporočiti, jih pohvaliti ali kaj narisati? Na takšni zabavi svojo kreativnost izrazite z različnimi napisi ali slikami. Domišljija tu ne pozna meja. Udeleženci zabave naj bodo oblečeni v bele majčke, ki jih boste nato popisali z alkoholnimi flomastri.

Zabava v maskah

Je zabavna tema, kjer se lahko našemite v risane ali pravljične junake, znane osebnosti, bodoče poklice, živali … Lahko se odločite za individualno ali skupinsko masko, pri čemer ne pozabite nagraditi najboljših.

Semafor-party

Rdeča, rumena in zelena. Pred zabavo se dogovorite kaj kakšna barva pomeni in nato to upoštevajte pri izbiri oblačil. Namesto oblačil lahko uporabite tudi balone, ki jih udeležencem pred vhodom privežete z vrvico na roko. Primer: Izražanje ljubezenskega statusa. Rdeča pomeni, da je oseba že v zvezi. Rumena predstavlja osebo, ki se želi zabavati, ima mogoče partnerja, vendar še ni pripravljena na resno zvezo. Zelena pa pomeni, da je oseba prosta.

Arabska zabava

Tema zabave, ki vas bo vsaj za kratek čas popeljala v arabski svet. Za ambient lahko poskrbite z blazinami, svečami, peščeno dekoracijo, dišavami tradicionalno prehrano, oblačili in arabsko glasbo. Če je zabava poleti na prostem, lahko postavite tudi beduin šotor. Tovrstno zabavo lahko popestrijo trebušne plesalke.

Girls-party

Zabava samo za dekleta. S prijateljicami se odpravite v lokal, bar, diskoteko ali pa se zabavajte kar doma. Privoščite si lahko ženske debate ob koktajlih in prigrizkih, pižamo party, izmenjate številne nasvete, lakirate nohte, se ličite, igrate družabne igre ali pa organizirate tekmovanje v plesu.

Eko-zabava

Organizirajte zabavo v naravi, na travniku, kjer za dekoracijo uporabite kar drevesne vejice, travniške cvetlice, storže, majhne grmičke, ki jih lahko kupite v vrtnih centrih. Uporabite primerne barve, kot so različni odtenki zelene, bež, bela, in eko materiale, na primer les, blago, kamenje. Ekološko pridelana pa je lahko tudi hrana in pijača.

Retro party

Ideja za zabavo, na kateri lahko uporabite stare stvari iz podstrešja (črno belo televizijo, gramofon, kasetni predvajalnik itd.). Če ne delajo več, lahko predstavljajo dekoracijo. Izberite ustrezna oblačila. Pobrskajte po omarah staršev, mogoče najdete kakšen star kos oblačila, ki bi vam prišel prav. Naredite seznam hitov iz posameznih obdobij, igrajte se »resnico ali izziv« ali pa »zavrtite steklenico«.

Red-love party, white party, black&white party

Takšne teme so značilne za zabave, kjer so udeleženci omejeni na eno, dve ali več barv. Upoštevajte dogovor o barvah in se v te tudi oblecite. Naj bo vsaj en kos oblačila določene barve.

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE INFO

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

PREBERI VEČ