fbpx
Domov Oznake Kosilo

Oznaka: kosilo

VIDEO: S5 sit – Polnjene bučke

Tokrat smo se lotili polnjenih bučk, s sirom, zelenjavo in kot priloga kuskus. Cena? Seveda spet pod 5 €. Idealno za kosilo ali pa zgodnjo večerjo.

VIDEO: S5 sit – Gobova rižota

Zopet kuhamo študentsko kosila za manj kot 5€. Ali nam je uspelo? Poglej, kako lahko na hitro pripraviš zelo okusno in poceni kosilo.

Slastni tunini recepti

Idealno za zajtrk, kosilo ali večerjo, priprava je hitra in enostavna, v telo pa boste vnesli potrebne vitamine, minerale, beljakovine in maščobne kisline omega 3. Dejstvo je, da smo Slovenci (pre)majhni porabniki rib. Statistike kažejo, da je letna poraba na osebo le 2,5 kg morskih in sladkovodnih sadežev ter rib v povprečju, svetovna letna poraba na prebivalca pa presega 16 kg.

VIDEO: S5 sit – pašta Gorgon Zola

Okusno kosilo za 2 lačni osebi za 3,27€? Nemogoče? Preveri!

Party prigrizki s tuno

Za večjo družbo pripravite obložene kruhke, naredite različne namaze ali prigrizke. Če bo žurerska noč daljša pa lahko prijateljem pripravite tudi obilnejšo večerjo.

S5 SIT: petek

Vam zmanjkuje idej, kaj bi si tokrat pripravili za kosilo, zajtrk in večerjo? V tabeli smo zbrali enostavne in raznovrstne recepte. Poskusite spodnje recepte za dve osebi. Naj petek hitro mine v dobri družbi ob dobri hrani. Pa dober tek!

S5 SIT: četrtek

Vam zmanjkuje idej, kaj bi si tokrat pripravili za kosilo, zajtrk in večerjo? V tabeli smo zbrali enostavne in raznovrstne recepte. Poskusite spodnje recepte za dve osebi. Četrtek je čas za zabavo. Pa dober tek!

S5 SIT: sreda

Vam zmanjkuje idej, kaj bi si tokrat pripravili za kosilo, zajtrk in večerjo? V tabeli smo zbrali enostavne in raznovrstne recepte. Poskusite spodnje recepte za dve osebi. Naj bo sreda polna energije. Pa dober tek!

S5 SIT: torek

Vam zmanjkuje idej, kaj bi si tokrat pripravili za kosilo, zajtrk in večerjo? V tabeli smo zbrali enostavne in raznovrstne recepte. Poskusite spodnje recepte za dve osebi. Naj bo torek zdrav. Pa dober tek!

VIDEO: S5 sit – Poletna polenta

Bučke, paradižnik, mocarela, polenta, dobra volja in veliko smeha ... vse to so sestavine za dobro kosilo! Za študentsko kosilo, ki je okusno in poceni! Tokrat za vas in z vami kuha filternetovka Adriana.