fbpx
Domov Oznake Inovativnost

Oznaka: inovativnost

Kje začeti in poiskati pomoč za zagon podjetja

Začetki podjetniške poti so zahtevni in negotovi. Preberite kako začeti in kje ter kako poiskati pomoč za zagon podjetja.

Študentsko vs. podjetniško okolje v Sloveniji

Prizadevamo si povečati gospodarsko rast in zaposlenost, k temu prispevate tudi mladi. Čim prej stopite v delovni sektor ali na podjetniško pot in preizkusite svoje sposobnosti. Ali je vaš študentski status res spodbuden?

Kako začeti svoj posel iz ideje

Po študiju se danes vedno več mladih odloči za samostojno podjetniško pot. V članku vam predstavljamo vse informacije o tem, kako začeti svoj posel iz ideje. Pogovarjali smo se tudi z uspešnimi mladimi podjetniki ...

Kako ustanoviti podjetje?

Podjetništvo je mladi generaciji glede na način dela in razmišljanja enostavno pisano na kožo. Na drugi strani pa je res, da je podjetništvo izjemno zahtevno, predvsem zaradi trdega dela, neprestanega vlaganja, težkih odločitev ter potrebe po veliki meri fleksibilnosti in prilagajanja.

Inovativnost

Zgodbe o ljudeh, ki so z nenavadnimi idejami postali milijonarji, nas spremljajo na vsakem koraku. Pripovedke o Googlu, Facebooku in Microsoftu so postale že skoraj del vsakdanje folklore, nas pa je zanimalo, kako je z uresničevanjem idej v resnici.