fbpx
Domov Oznake Hitro branje

Oznaka: hitro branje

Hitro branje

Povprečen bralec bere s hitrostjo 250 do 300 besed na minuto. Z uporabo ustreznih tehnik, lahko vaša hitrost v enem mesecu preseže 800 besed na minuto. Pri tem več vaje pomeni tudi več napredka. Nekateri pa dosegajo celo hitrosti 2000 besed na minuto in več.

FotoBranje in učinkovito pomnjenje

Človek je radovedno bitje, ki se že od majhnega uči in raziskuje vse okoli sebe. Da pa bi izkoristili svoje potenciale in si zapomnili čim več čim hitreje, si lahko pomagamo s FotoBranjem. Metodo FotoBranja nam pomaga razumeti Matej Sedmak, inštruktor FotoBranja iz podjetja En svet.

Power reading

Pri pripravi na izpite se študentje poslužujejo različnih načinov učenja. Nemalokateri študent tik pred izpitom ugotovi, da se nanj ni dovolj in ustrezno pripravil ter da mu je zmanjkalo časa, da bi kvalitetno in v celoti predelal predpisano literaturo. V tem članku vam bomo predstavili metodo »power reading«, ki vam bo, ko jo boste osvojili, pomagala pri hirejšnemu branju in pomnenju besedil.

Kako čim hitreje skozi snov?

Kako se lotiti velike količine snovi? Prvi korak, lotite se jo čim prej. Če ste nagnjeni k odlašanju, podajamo nekaj nasvetov kako se tega ozdraviti.