fbpx
Domov Oznake Druženje

Oznaka: druženje

Izpopolnite svojo samozavest

Vprašanje, kako izžarevati samozavest in odprtost, če se nimaš za takšno osebo, je večplastno.

Top praznična zabava

Top praznična zabava lahko prinese izjemno praznično vzdušje. Zabavne ideje, s katerimi boste zagotovili, da se bodo vaši gostje zabavali. Organizacija pa vam ne bo prinesla dodatnega stresa.

Top navade: Očisti življenje in živi preprostejše

Očisti svoje življenje in živi preprostejše. Spoznaj top nove navade, ki vam lahko pomagajo očistiti življenje ter vas spodbudijo, da živite preprostejše.

Prišla je Tipsy – nova družabna igra za vsak žep

Mlada podjetnika iz Maribora predstavljata zgodbo nove pivske družabne igre Tipsy. Prenosljiva družabna igra je namenjena vsem, ki želijo s prijatelji preživeti drugačno in pestro druženje.

K kot karizma

Beseda karizma izhaja iz grščine, kjer »kharisma« pomeni darilo od boga. Gre za lastnost, ki se povezujejo z besedami kot so šarmantnost, privlačnost, mističnost, pozitivna energija in veselje do življenja. Znano je tudi, da karizmatični ljudje hitreje prihajajo na pozicijo vodje, takšni so bili na primer Martin Luther King, Adolf Hilter, Jim Jones in Josip Broz Tito.

Kuhano vino – dišeča slast ob mrzlih večerih

Kuhano vino ima nešteto variacij, pravzaprav se njegova priprava razlikuje od vasi do vasi, od mesta do mesta. Njegova aroma in omamni vonj nas zajameta že daleč od njegovega izvora. Zgodovina pravi, da je kuhano vino nastalo, ker se je navadno vino pričelo kvariti in so z dodajanjem začimb in medu vino zopet naredili pitno.

Postanite bolj družabni

Študentska leta naj bodo čas, ko skleneš vseživljenjska prijateljstva. Obogati svoje življenje z novimi poznanstvi, pridobi čim več novih prijateljev in bodi odprt za vse norosti študentskega življenja. Čaka te vznemirljivo potovanje, na katerem boš prejemal, kot boš dajal.