fbpx
Domov Oznake Avto

Oznaka: avto

Nakup novega avtomobila

Pred nakupom novega avtomobila se dobro pozanimamo, kako se je najugodneje zadolžiti (kredit ali lizing), koliko denarja potrebujemo za polog, ali je naše finančno stanje primerno in dovolj trdno, da se za nekaj let zadolžimo; velja pa preveriti tudi razne subvencije, npr. za električne avtomobile.

Nasveti pri nakupu rabljenega avtomobila

Ker ima vsak tretji študent avto in ker večinoma kupujemo rabljena vozila, velja vedeti, kako pregledati rabljeno vozilo pred nakupom. Ker rabljena vozila niso več v garanciji, lahko prihranite tudi pri servisih, če namesto pooblaščenih uporabite manjše avtomehanične delavnice izven večjih mest.

Avto za mlad par

Za vas smo pregledali avtomobilski trg pri nas ter izbrali in med seboj primerjali 10 avtomobilov, za katere menimo, da so primerni za mlad par brez otrok. Pred nakupom avtomobila ne pozabite preračunati tudi stroške porabe goriva, zavarovanja, rednih servisov, … Šele nato se na podlagi vseh informacij odločite za vašega novega jeklenega konjička.

Ugodna potovanja

Ključ do poceni potovanj tako po Evropi kot po svetu je, da potovanje načrtujete vsaj nekaj mesecev vnaprej. V članku vam zato ponujamo konkretne nasvete, informacije, nizkocenovne prevoznike in še marsikaj, kar vam bo omogočilo razburljivo, a poceni potovanje.