fbpx
Domov Oznake študentski servis

Oznaka: študentski servis

Študentsko delo bo plačano bolje

Po novem bo minimalna bruto urna postavka 7,21 € (6,20 € neto).

Seznam študentskih servisov v Ljubljani

Pri vseh študentskih servisih pa ne pozabite podaljšati članstva na začetku šolskega/študijskega leta.

V kateri študentski servis bi se vpisal

Ponavadi se vpišemo v študentski servis, ki nam je najbližji ali pa je specializiran za našo regijo. Vseeno pa v Sloveniji obstaja nešteto servisov. Mi smo jih izbrali v tabeli, zraven pa tudi napisali njihove značilnosti. Da bo odločitev, v kateri študentski servis se vpisati, lažja in bolj enostavna.

Študentsko delo

Kako poteka študentsko delo, kakšni so zneski, na kaj paziti pri dogovoru ob začetku dela?

Seznam študentskih servisov v Mariboru

Za vas smo pripravili pregled študentskih servisov v Mariboru, da boste lahko takoj vedeli odpiralni čas, telefon in mail ter tako še hitreje prišli do študentskega dela in denarja. Pri vseh študentskih servisih pa ne pozabite podaljšati članstva na začetku šolskega/študijskega leta.

Pasti študentskega dela

Pri delu preko študentske napotnice lahko prihaja do izzivov. Nekaj vam jih naštevamo in vam ponujamo možne rešitve. Poudarjamo pa, da se pred delom pozanimate o podjetju in da imate že na začetku dokaz, da resnično delate.

TOP 10 najbolje in najslabše plačanih študentskih del

Študentsko ali dijaško delo je za marsikoga prvo srečanje in izkušnja z zaposlitvijo, ter vsem kar spada zraven - pisanjem življenjepisa, prvimi razgovori z delodajalci, točnim prihajanjem v službo in prilagajanjem.

Študentsko delo, denar in obdavčenje

Kako se vpisati v študentski servis, kako poiskati delo, kakšen je maksimalen zaslužek, kako je z davkom in še vsi ostali odgovori na vprašanja o študentskem delu v članku Študentsko delo, denar in obdavčenje.

Ali že imate določene poklicne cilje?

Že med študijem si lahko zgradite trdne temelje za vašo karierno pot. Kariera ne bo sama prišla do vas, ampak si jo boste morali ustvariti sami. Nekaj predlogov vam ponujamo tudi mi.