fbpx
Domov Oznake Uspeh

Oznaka: uspeh

Z osebno rastjo do uspeha

Z osebno rastjo bolje razumete sami sebe in zakaj delujete, kakor delujete. Izboljšuje tudi odnose z ljudmi, lažje dosegate karierne uspehe in zastavljene cilje.

Zmagaj

Povzpnite se na vrh, bodite zmagovalec vsega, kar se lotite. Če veliko sanjarite, a le redkokdaj kaj uresničite; če imate probleme z uveljavljanjem sebe in svojih potreb/želja; če bi končno radi nekaj naredili iz svojega življenja;

Motivacija in koncentracija pred izpiti

Odgovor na vprašanje, kako se lotiti obsežne in včasih zapletene študijske snovi, je za večino študentov nerešljiva uganka. A s pravilnim pristopom ni razloga, da vam ne bi uspelo.

Avtocesta ustvarjalnosti nima radarjev

Vsak dan se srečujemo z novimi problemi, izzivi, kateri se nam bolj, ko o njih razmišljamo zdijo manj logični. Čeprav je pot razuma in logike in analitičnega mišljenja varna, pa nam s svojo ovinkasto potjo vzame kar precej časa. Avtocesta ustvarjalnosti je vse razen to!

Kako doseči cilje učenja?

Članek se ti bo verjetno zdel kot kup nakladanja, s katerim se v prvem letu študentskega življenja res ni treba ukvarjati. Konec koncev je treba iti še na veliko žurov, popiti še veliko vina … Če prav pomislim, sem podobno razmišljal tudi sam … dokler se nisem nekje v tretjem letniku fakultete streznil in ugotovil, da se resnično življenje nezadržno približuje.