Prijava na e-nasvete

Loading Dogodki

« All Dogodki

27. Škisova tržnica (2024)

9. maja

Maja se vrača največja študentska prireditev in sicer 27. Škisova tržnica, ki se odvija 9. maja 2024.

“Škisova je kot dom. Ni prostor, ampak občutek.”

Že 27. Škisova tržnica bo obiskovalcem nudila kulinarične dobrote iz vseh koncev Slovenije, ki jo bodo na stojnicah pripravili študentski klubi, zvečer pa se obeta odličen glasbeni program na dveh glasbenih odrih.

Kakšnih 25 let nazaj, se je na Zvezi ŠKIS utrnila ideja o tržnici. O prostoru, kjer bi se zbrali vsi mladi, vsi študentski klubi, branili svoje barve, zavijali po svoje, pripravljali svoje kulinarične dobrote in ustvarjali spomine. In danes, Škisova tržnica ni več samo prostor, ampak je postala občutek. Občutek, ki ga more izkusiti vsak študent.

Škisova tržnica je tradicionalna prireditev, ki jo organizira Zveza študentskih klubov Slovenije (Zveze ŠKIS) skupaj s študentskimi klubi, mladinskimi organizacijami in študenti.

Prepletanje slovenske in mednarodne kulture in kulinarike obiskovalcu ponuja nepozabno doživetje čez celoten dan, zvečer pa se Škisova tržnica spremeni v prostor odlične glasbe in norih doživetij.

V 27. letih svojega delovanja je Škisova tržnica privabila več kot 440.000 obiskovalcev, zahtevala več kot 120 mesecev priprav, 400 članov ekipe, 640.000 spitih vrčkov piva, sodelovala z več kot 1000 partnerji in predstavila več kot 2400 stojnic.

Lepo je iti od doma, a še lepše se je vrniti nazaj. To lahko rečemo tudi za Škisovo tržnico. Na največjo študentsko prireditev se bodo tako mladi lahko vrnili 9. maja 2024, kjer bodo v sproščenem duhu lahko uživali v dobri glasbi, kulinariki in ustvarjali spomine na mladost. Nenapisano pravilo namreč pravi, da nisi pravi študent, če vsaj enkrat v svojem študentskem življenju ne obiščeš Škisove tržnice.

 

Kontaktna oseba: Nina Miketič, Vodja protokola in odnosov z javnostmi na Škisovi tržnici 2018; e-pošta: nina.miketic@skis-zveza.si in Telefon: +386 (0)40 594 036

PR Ekipe Škisove tržnice

Podrobnosti

Datum:
9. maja
Oznake dogodka:
, , ,

Prizorišče

Kardeljeva ploščad