Prijava na e-nasvete

Študentski lajf na Obali

Tisti, ki se šolate na Obali, najbrž že poznate lokalno skupnost študentov – Študentsko organizacijo Univerze na Primorskem (ŠOUP) – ali pa tudi ne. Če je še ne poznate, razen tega, da si tam uredite subvencionirano študentsko prehrano ali po domače “bone”, naj vam jo predstavimo.

Osnovna dejavnost ŠOUP-a je organiziranje in izvajanje programov in projektov obštudijskih dejavnosti za študente Univerze na Primorskem ter za študente ostalih visokošolskih zavodov in fakultet na tem območju. To pomeni izvajanje športnih, kulturnih, izobraževalnih ali mednarodnih projektov, ki se jih lahko udeležiš kot obiskovalec ali se jim pridružiš kot organizator.

#imakemysoup

Na Študentski organizaciji UP je dobrodošel vsak dijak in študent, ki bi rad kvalitetno izkoristil svoj prosti čas in z njim doprinesel študentskemu oz. dijaškemu življenju na Obali, kot tudi pridobil nova znanja, veščine in kompetence.

Aktiviraj se!

Z vpisom na fakulteto ne izbereš le kraja študija, pač pa tudi novo prebivališče in okolje, v katerem se v naslednjih letih vključuješ v različne dejavnosti. ŠOUP obstaja zate. Nanjo se obrni kadarkoli potrebuješ pomoč ali želiš aktivno preživeti svoj študentski lajf.

Obišči spletno stran ali Facebook stran ŠOUP, poglej kaj se dogaja na Obali, aktiviraj se!

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE INFO

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

PREBERI VEČ