Prijava na e-nasvete

S tolarjem do diplome

Študenti visokošolskih in višješolskih študijev v Ljubljani, ki zaključujete študij in ste se znašli v nepredvideni stiski, se lahko prijavite na razpis S tolarjem do diplome. Pogoj je, da niste prijavljeni na Zavod RS za zaposlovanje in niste v delovnem razmerju, ni pa nujen status študenta. Na voljo imate:

  • brezplačno lektoriranje diplomske ali magistrske naloge + pregled angleškega povzetka. Pomoč dobi 100 prosilcev, katerih vloga bo odobrena. Izpolniti morate Vlogo za brezplačno lektoriranje >>, napisati prošnjo/motivacijsko pismo (prinaša največ točk, največ A4), podati izjavo o številu osebnih računov in o prostovoljnem prilaganju dokazila o osebnih prejemkih, ki so potrebna za ugotavljanje upravičenosti do brezplačnega lektoriranja, priložiti dokazilo o vseh nakazilih za zadnje tri mesece pred vložitvijo, predložiti izpis zaslužkov prek študentskega servisa (dobite ga na servisu) in še ostala morebitna dokazila (npr. potrdilo CSD, rojstni list otroka ipd.).
  • brezplačno tiskanje = za prvih 100 študentov, ki bodo obiskali točko za brezplačno tiskanje ŠOLT, Rožna dolina, blok 7 . Tiskanje je na voljo v formatu A4 v največ treh izvodih. Prosilec lahko obišče njihovo fotokopirnico (od ponedeljka do četrtka od 10.00 do 20.00, ob petkih od 10.00 do 13.00), kjer vam izdelajo vašo nalogo. Prosilcu je na voljo brezplačno črno-belo tiskanje, proti plačilu pa tudi barvno tiskanje, vezava v špiralo in tisk na večje formate. Trda vezava ni mogoča. Tiskanje z USB-ključa ali zgoščenke, pripravljeno imejte v .pdf formatu.

Razpis velja do porabe sredstev oziroma najkasneje do 30.9.2016. Več informacij najdete na spletni strani Fundacije Študentski tolar.

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE INFO

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

PREBERI VEČ