Prijava na e-nasvete

QR menu uporabnih info za študente

Ste nas srečali pred svojo fakulteto? V letošnjem letu smo za študente pripravili pravo novost – QR menu uporabnih info za študente.

Kaj je QR menu uporabnih informacij za študente Bon&Žur

Prepoznali smo, da je treba študentom, mladim informacije, ki jih najbolj iščete (študentsko delo, štipendije, nasveti za študij), predstaviti na drugačen način. 

V tem je roria ideja, da vas preko QR menjua uporabnih informacij za študente Bon&Žur povabimo na portal, na katerem so zbrane koristne informacije za študente. QR kode tako vodjo na vsebine za študente na našem portalu MestoMladih.si

Vsak študenta, ki je v tem tednu med 20. in 24. majem obiskal predavanja (po vseh univerzitetnih mestih v Sloveniji – Ljubljana, Maribor, Nova Gorica, Koper, Portorož, Novo mesto, Celje), je tako lahko prejel svoj izvod QR menuja uporabnih informacij za študente Bon&Žur, katerega bo lahko tekom študijskih let uporabljal za hitro iskanje zanj relevantnih informacij. 

Če svojega izvoda slučajno niste prejeli. Ne skrbite! Vse uporabne informacije za študente iz QR menija so zbrane tudi tukaj.

Posebna zahvala gre tudi našim podpornikom. V tiskano različico QR menu smo povabili le nekaj naših dolgoletnih podpornikov, ki omogočajo da so izvodi za študente brezplačni.

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE INFO

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

PREBERI VEČ