Prijava na e-nasvete

Nagradna igra “Sprost se!”: splošni pogoji

Zaslužite si malo sprostitve. Nagradna igra “Sprost se” je kot nalašč za zadnje mesece, dni, ure pred poletjem, ko vaši urniki kar kipijo od obveznosti.

Portala DijaskiSvet.si in MestoMladih.si sta zato zate pripravila nagradno igro “Sprost se”.

Nagradna igra poteka od 13. 5. do 22. 5. 2024.

Nagrade

 • 2x vstopnica za dnevno kopanje v Termah Snovik
 • 2x vstopnica za predstavo v SNG Drama Ljubljana
 • Vse uporabne info, ki jih potrebuješ, če si učenec, dijak ali študent.

Pogoji sodelovanja v nagradni igri

 • sledi profiloma @DijaskiSvet in @MestoMladih na Instagramu
 • všečkaj to objavo (na profilu DijaskiSvet ali MestoMladih)
 • označi dva frenda, katera bi vzel s seboj (na profilu DIjaskiSvet ali MestoMladih)

Splošni pogoji nagradne igre »Sprost se« portala DijaskiSvet.si in MestoMladih.si

Splošni pogoji nagradne igre »Sprost se« portala DijaskiSvet.si in MestoMladih.si

Nagradna igra »Sprost se«poteka od 13. 5. do 22. 5. 2024.  

Pogoji za sodelovanje v nagradni igri

 • sledi profiloma DijaskiSvet in MestoMladih na Instagramu:

https://www.instagram.com/mestomladih.si

https://www.instagram.com/dijaski_svet

 • všečkaj objavo za nagradno (na profilu DijaskiSvet ali MestoMladih)
 • označi v komentarju dva frenda, katera bi vzel s seboj (na profilu DIjaskiSvet ali MestoMladih)

V žrebanju bodo upoštevani sodelujoči, ki bodo izpolnjevali vse 3 zgornje pogoje. V nagradni igri lahko sodelujejo fizične osebe, starejše od 16 let. Mlajše od 16 let, ob privolitvi zakonitega skrbnika v obdelavo osebnih podatkov (Če bo izžreban mlajši od 16 let, mora podatke posredovati njegov starš oz. skrbnik).

Izžrebali bomo 4 nagrajence, in sicer za nagrade v skupni vrednosti 74 € (z vključenim DDV):

 • 2x vstopnica za dnevno kopanje, ki jo podarjajo Terme Snovik in
 • 2x bon za vstopnico za predstavo, ki jo podarja SNG Drama v Ljubljani,

Vsak izžrebani prejme eno (1) vstopnico za Terme Snovik (v vrednosti 19,00 €) ali eno (1) bon za vstopnico za SNG Drama (v vrednosti 18 €); z vključenim DDV. Zaradi zagotovitve enakovrednih možnosti vsem sodelujočim, bomo upoštevali samo profile, ki bodo v celoti izpolnili pogoje sodelovanja v nagradni igri.  

Javno žrebanje nagrad bo v četrtek 23. 5. 2024, ob 11.00, v prostorih organizatorja nagradne igre Mogenas, d. o. o., na uredništvu portala DijaskiSvet.si, Za krajem 5, 1000 Ljubljana. Nagrajena oseba bo o nagradi obveščena preko zasebnega sporočila na Instagram profil v 3 delovnih dneh po žrebanju. Nagrajenec mora prevzem nagrade potrditi v 8 delovnih dneh, v nasprotnem primeru do nagrade ni upravičen (nagrada bo v tem primeru prenesena v sklad za naslednje žrebanje).

Nagrajena oseba mora pred prevzemom nagrade sama poravnati vse svoje davčne obveznosti (akontacijo svoje dohodnine in morebitne druge obveznosti). Akontacijo dohodnine za prejeto nagrado mora nagrajenec v skladu s predpisi poravnati pri organizatorju igre pred prevzemom nagrade, organizator pa jo mora v skladu s predpisi za nagrajenca prenakazati na zakonsko predpisani vplačilni račun akontacije dohodnine pri FURS.

Nagrajenec bo nagrado prevzel po predhodnem dogovoru v pisarni uredništva portala DijaskiSvet.si, ali mu bo poslana po pošti. Nagrajenec je upravičen do nagrade le, če organizatorju pravočasno posreduje vse zahtevane podatke (ime, priimek, naslov, e-mail naslov, davčna številka). Če je oseba mladoletna, posreduje te podatke starš oz. skrbnik osebe na digital@mogenas.eu. Sodelujoči se strinjajo z javno objavo imena, priimka in kraja bivanja v primeru, da so izžrebani. Zbrani podatki bodo uporabljeni zgolj za namen izvedbe žrebanja nagradne igre in obveščanja izžrebancev o prejemu nagrade.

Nagrajenec v nobenem primeru ni upravičen do kakršnega koli denarnega izplačila, saj nagrade ni možno izplačati v denarju. Če nagrajenec ne želi sprejeti nagrade, po 15 dneh obveznost organizatorja do podelitve nagrade temu nagrajencu preneha. V nagradni igri ne morejo sodelovati sodelavci družb Mogenas, d. o. o. ter njihovi ožji družinski člani.

Organizator si pridržuje pravico do sprememb brez predhodnega obvestila.

Sodelujoči s podpisom na kupon za žrebanje jamčijo za resničnost podatkov in izrecno dovoljujejo organizatorju Mogenas, d. o. o., da do preklica hrani njihove podatke. Podatke obdelujemo za namene, za katere ima­mo izrecno soglasje ali zakonito oz. pogodbeno podlago. Obdelujemo jih v skladu z veljavnimi Pogoji zasebnosti, ki so dostopni na spletnem mestu DijaskiSvet.si in MestoMladih.si.

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

Sodelujoči strokovnjak

PODOBNE INFO

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

PREBERI VEČ