Študentska prehrana: Študenti, ki ste že vpisani v višji letnik in že imate potrdilo o vpisu, izkoristite predvpis za urejanje subvencionirane študentske prehrane za naslednje študijsko leto 2023/24. Tako se boste izognili gneči, ki se že tradicionalno pojavlja na začetku oktobra. Točke SŠP in njihove odpiralne čase najdete na spletni strani študentske prehrane. Bodite pa pozorni tudi na študentske klube, kjer bo prav tako možno urediti prehrano v času predvpisa.

Čas za predvpis imate do 1.10.2023. Če si do takrat ne boste uredili subvencije za novo študijsko leto, ne boste mogli jesti ceneje v študentskih restavracijah, dokler ne boste izkazali ponovne upravičenosti. Tudi neizkoriščenih subvencij ne boste mogli koristiti, te bodo aktivirane šele, ko boste uredili ponovno aktivacijo. Vpišite se čim prej!

Vodič – študentska prehrana

Bodoči bruci, vi pa si oglejte spodnji posnetek, kjer imate vodič, kako si uredite subvencionirano študentsko prehrano. V pisni obliki, korak za korakom pa najdete v našem vodiču po subvencionirani študentski prehrani.

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

PUSTITE KOMENTAR