Zavod Nefiks v okviru projekta Nefiks zaposlitvene rešitve napoveduje dogodek »Nefiks karierni bus«. V tednu med 18. in 22. junijem se bodo mladi iskalci prve zaposlitve z njim odpravili do potencialnih delodajalcev v pet večjih slovenskih regij. 

Avtobusi bodo obiskali vseh pet večjih slovenskih regij:

  • 18. 6. (ponedeljek) – Štajerska – potrjena podjetja: Steklarna Hrastnik
  • 19. 6. (torek) – Gorenjska- potrjena podjetja: Lotrič Meroslovje, Gorenjska banka
  • 20. 6. (sreda) – Dolenjska- potrjena podjetja: Trenkwalder
  • 21. 6. (četrtek) –  Primorska – potrjena podjetja: Luka Koper
  • 22. 6. (petek) – Osrednja Slovenija – Decathlon

 

Udeležite se lahko enega ali več brezplačnih kariernih busov.

Za prehrano bo poskrbljeno, za udeležence smo pripravili simpatična darilca. Na dogodkih nas bo spremljal profesionalni fotograf, ki vas bo fotografiral za CV, izdelali pa si boste lahko tudi CV vizitko.

Udeležencem svetujejo, da imajo s seboj natisnjene življenjepise.

Vsak karierni bus se bo zaključil z okroglo mizo na temo zaposlovanja mladih v regiji in uporabne vrednosti e-Nefiksa pri kadrovanju, na katerega so vabljeni tudi vsi mladi iz lokalnega okolja in zainteresirana javnost.

Vse potrebne informacije o poteku kariernega avtobusa, na katerega ste prijavljeni, boste dobili en teden pred odhodom avtobusa. Prijave zbirajo do 13. junija oz. do zapolnitve prostih mest.

Dogodek “Nefiks karierni bus” organizirajo udeleženci, ki se v sklopu projekta Nefiks zaposlitvene rešitve udeležujejo tritedenskega izobraževanja.

Na dogodku se bodo imeli možnost predstaviti potencialnim delodajalcem kot organizatorji in izvajalci delavnic in doživeti (prvo) izkušnjo hitrega zaposlitvenega intervjuja. Udeleženci so za vsako podjetje pripravili program na temo zdravega načina življenja in vključevanja mladih v delovne procese – temi prepoznavajo kot ključni za uspeh podjetja in zadovoljstvo zaposlenih. Poleg delavnic so na programu tudi hitri karierni zmenki z delodajalci za različna delovna mesta. V sklopu dogodka se bodo mladim s svojimi načrti za zaposlovanje v prihodnosti predstavili tudi delodajalci.

Več info: https://www.facebook.com/events/612147459146954/ in Nefiks zaposlitvene rešitve

Poslanstvo zavoda je mladim z Indeksom Nefiks pomagati pri beleženju, predstavljanju in promoviranju neformalno pridobljenega znanja in kompetenc. Prav tako je namen Zavoda mladim pomagati pri kariernem razvoju in zaposlovanju.

PR Zavoda Nefiks

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

PUSTITE KOMENTAR