Da pa ne bomo predolgi, si oglej celoten program. Sledi jim na spletni strani in na FB profilu.

3. – 25. MAJ TRITEDENSKI FESTIVAL ŠPORTA, KULTURE IN ZABAVE
Majske igre so razdeljene v tri glavne sklope:

Šport: Raznolik športni program je namenjen vsem, tako profesionalcem in amaterjem. Na voljo je več kot 35 športnih disciplin. Med najbolj obiskanimi so mali nogomet, ulična košarka, študentski maraton, odbojka na mivki,… Pomerite pa se lahko tudi v malo drugačnih športih: pikado, šah, briškula, tarok, bowling, ročni nogomet, … V zadnjih dveh letih je dodanih kar nekaj novih športnih panog: plezanje, old bike race, boks, kronometer, mali nogomet na mivki, med dvema ognjema na mivki, lokostrelstvo, balinčkanje in fitnes delavnica. Vsako leto se športa na Majskih igrah udeleži preko 2000 tekmovalcev.

Kultura: Na zelenici za domom III (študentsko naselje Rožna dolina) se bo odvil kulturni otoček z mešano tematiko. Novost letošnjega kulturnega programa so razne delavnice na katerih obiskovalci tudi sami sodelujejo. Ker je dogajanje postavljeno v naravo, organizatorji poskrbijo za odeje za udobnejše spremljanje kulturnih dogodkov.

Zabava: Za večerno sprostitev so organizirane 4 velike koncertne prireditve. Z Otvoritvijo Majskih iger se tritedenski projekt začne. Sledi spektakularni Pohod na Rožnik, dva dni zatem vedno bolj obiskani Dan Mestnega loga, vse pa se spodobno konča z Zaključkom Majskih iger. Namen je ponuditi kakovostno glasbo in širok glasbeni spekter.

Skozi vse tri sklope dogajanja se Majskih iger udeleži preko 30.000 obiskovalcev, športnikov, gledalcev, kulturnikov in zabave željnih študentov.

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

PUSTITE KOMENTAR