Po ideje in odgovore na Sejem izobraževanja in poklicev


Vseslovenski Sejem izobraževanja in poklicev 14. Informativa bo 20. in 21. januarja, natančno 1 mesec dni pred uradnimi informativnimi dnevi, postregel s številni idejami in odgovori na vprašanja glede vpisov v srednje šole, višje strokovne šole, na fakultete, kje najti priložnosti za delo, kako financirati izobraževanje ipd.

IN KAJ BOSTE DIJAKI IN ŠTUDENTJE IZVEDELI?

Med več kot 250 programi in institucijami, ki se predstavljajo na sejmu, boste ogromno informacij zase našli ne samo dijaki in študentje, temveč tudi vaši starejši in mlajši bratje in sestre ter starši.

Našli boste vse informacije o dodiplomskih in podiplomskih študijskih programih vseh 6 slovenskih univerz, njihovih članic in drugih visokošolskih in višješolskih zavodov iz Slovenije. Poleg njih boste spoznali tuje izobraževalne institucije iz Avstrije, Hrvaške in Švice.

Pozanimali se boste lahko tudi o štipendijah, možnostih bivanja med študijem, financiranju študija, zaposlovanju, delu v tujini ter o drugih, z izobraževanjem in zaposlovanjem bistveno povezanih, vprašanjih.

ZAPOSLITVENI SEJEM MOJA PRVA ZAPOSLITEV PONUJA 100+ DELOVNIH MEST!

Da se boste mladi lahko spoprijeli s prvimi zaposlitvenimi razgovori, vam v okviru vzporednega sejma Moja prva zaposlitev ponujamo možnost poiskati svojo prvo zaposlitev. Preveri kdo zaposluje in se pripravi na svoj (prvi) razgovor!

14. Informativa predstavlja:

Vstop na prireditev je prost!

Več o sodelujočih ter o programu predavanj, delavnic in okroglih miz si oglejte na:

www.informativa.si.

Spremljajte nas tudi:

Facebook: https://www.facebook.com/informativa

Instagram: https://www.instagram.com/informativa_

TikTok: https://www.tiktok.com/@informativa.si

Oglasno sporočilo

Prijavi se na novice in vse pomembne informacije boš prejel/a na mail.

PUSTITE KOMENTAR