fbpx
Domov Oznake Zajtrk

Oznaka: zajtrk

6 idej za zajtrk

Pripravili smo nekaj idej za dobre in zdrave zajtrke. Vzemite si dovolj časa, da v miru pozajtrkujete, potem pa se odpravite v šolo, na predavanja ali po drugih opravkih.

S5 SIT: petek

Vam zmanjkuje idej, kaj bi si tokrat pripravili za kosilo, zajtrk in večerjo? V tabeli smo zbrali enostavne in raznovrstne recepte. Poskusite spodnje recepte za dve osebi. Naj petek hitro mine v dobri družbi ob dobri hrani. Pa dober tek!

S5 SIT: četrtek

Vam zmanjkuje idej, kaj bi si tokrat pripravili za kosilo, zajtrk in večerjo? V tabeli smo zbrali enostavne in raznovrstne recepte. Poskusite spodnje recepte za dve osebi. Četrtek je čas za zabavo. Pa dober tek!

S5 SIT: sreda

Vam zmanjkuje idej, kaj bi si tokrat pripravili za kosilo, zajtrk in večerjo? V tabeli smo zbrali enostavne in raznovrstne recepte. Poskusite spodnje recepte za dve osebi. Naj bo sreda polna energije. Pa dober tek!

S5 SIT: torek

Vam zmanjkuje idej, kaj bi si tokrat pripravili za kosilo, zajtrk in večerjo? V tabeli smo zbrali enostavne in raznovrstne recepte. Poskusite spodnje recepte za dve osebi. Naj bo torek zdrav. Pa dober tek!

Hranilne ploščice in žitarice

Ob veliki prezaposlenosti, študijskih obveznostih in obštudijskem delu mnogokrat zmanjka časa za pripravo hranilnega, okusnega in zdravega obroka. Toda za optimalno delovanje organizma morate vanj vseeno vnesti dovolj snovi, ki dajejo moč. Tak obrok lahko nadomestite s hranilnimi ploščicami.

S5 SIT: ponedeljek

Vam počasi zmanjkuje idej, kaj bi si tokrat pripravili za kosilo? V tabeli smo zbrali enostavne in raznovrstne recepte za prvi dan v tednu. Poskusite spodnje recepte za dve osebi, pa dober tek!