fbpx
Domov Oznake Zabava

Oznaka: zabava

Kako načrtovati zabavo

Pripravili smo okvirni načrt, ki vam bo olajšal organizacijo popolne zabave. Nasveti za najboljše zabave, na katerih lahko tudi gostitelj popolnoma uživa, narekujejo, da jih organizirate s »check listo« in mojstrsko pripravljenim načrtom.

Brezčasne zgodbe v muziklih

Muzikli postajajo tudi v Sloveniji vse bolj priljubljeni. Oglejte si brezčasne zgodbe v muziklih. Ljubitelji muziklov si lahko ogledajo priredbo ene izmed najbolj gledanih slovenskih filmskih klasik in ene najlepših ljubezenskih zgodb slovenske literarne zgodovine.

Top praznična zabava

Top praznična zabava lahko prinese izjemno praznično vzdušje. Zabavne ideje, s katerimi boste zagotovili, da se bodo vaši gostje zabavali. Organizacija pa vam ne bo prinesla dodatnega stresa.

Prišla je Tipsy – nova družabna igra za vsak žep

Mlada podjetnika iz Maribora predstavljata zgodbo nove pivske družabne igre Tipsy. Prenosljiva družabna igra je namenjena vsem, ki želijo s prijatelji preživeti drugačno in pestro druženje.

Majske igre

Spet je maj in spet so tu Majske igre. Pregovorno najbolj študentski mesec maj, boste na svoj račun prišli vsi športniki, kulturniki in zabavljači. Tudi letos bo dogajalo od 8. pa do 24. maja v Ljubljani na različnih lokacijah.

Družabne igre za inovativne zabave

Izbrali smo štiri družabne igre, ki jih lahko predlagamo kot gostitelji ali udeleženci zabav. Igramo jih lahko kjerkoli – v študentski sobi, na strehi stolpnice ali v bližnjem parku.

Najboljši žuri in prireditve za študente

Pripravili smo seznam festivalov in prireditev, ki so vam na voljo v Sloveniji in sosednjih državah. Datumi so okvirni in lahko pride do spremembe s strani organizatorjev.

Kako najhitreje preboleti mačka?

Prekomerno popiti alkoholni opoj naslednje jutro pusti na človeku neprijetno počutje in bobnenje v glavi. Preberite naslednje nasvete in se izognite bolečemu mačku. Seveda pa, prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju, zato pijte z glavo.

Party prigrizki s tuno

Za večjo družbo pripravite obložene kruhke, naredite različne namaze ali prigrizke. Če bo žurerska noč daljša pa lahko prijateljem pripravite tudi obilnejšo večerjo.

10 tematskih zabav

Je lahko še kaj lepšega, kakor dobra zabava s prijatelji? Popestrite vašo zabavo z določeno temo in ji določite rdečo nit. V vsakem primeru bo smeh zagotovljen, ne glede na izbiro. Pomembno je, da se vsi udeleženci držite navodil, le tako bo zabava pravi party :)