fbpx
Domov Oznake Denar

Oznaka: denar

Seznam študentskih servisov v Ljubljani

Pri vseh študentskih servisih pa ne pozabite podaljšati članstva na začetku šolskega/študijskega leta.

3 varčevalni izzivi

Varčevalni izzivi vam lahko pomagajo prepoznati, za kaj dejansko porabite največ denarja, je to potrebno, ali zgolj želja.

5 resnic o načrtovanju osebnih financ

Eden izmed osnovnih nasvetov je, da vam je v zdajšnjih časih na voljo veliko digitalnih vsebin in osebnih izobraževanj za načrtovanje osebnih financ.

Štipendije občin

Večina dijakov in študentov izkoristi možnost državne, kadrovske ali pa Zoisove štipendije, manjše število pa se jih zaveda, da lahko koristijo tudi druge štipendije, ki jih ponavadi podeljujejo občine, t. i. občinske štipendije.

Denar je moj prijatelj

Verjetno se strinjate, da je čas, da se postavite na lastne noge. Študij boste zaključili, začeli služiti svoj denar, zato se boste začeli ukvarjati z denarjem.

ROK: Štipendije MO Ljubljana

Mestna občina Ljubljana je objavila razpis za podelitev štipendij za nadarjene dijake in študente za šolsko leto 2016/17.

ROK: Štipendije Občine Ljubljana

Mestna občina Ljubljana je objavila razpis za podelitev štipendij za nadarjene dijake in študente za šolsko leto 2016/17.

ROK: Oddaja vloge za Zoisovo štipendijo

Javni sklad za razvoj kadrov in štipendije je objavil poziv za dodelitev ali nadaljnje prejemanje Zoisove štipendije za leto 2016/17. Čas za oddajo vloge imate študenti do 7.10.2016.

ROK: Zoisova štipendija

Javni sklad za razvoj kadrov in štipendije je objavil poziv za dodelitev ali nadaljnje prejemanje Zoisove štipendije za leto 2015/2016. Čas za oddajo vloge imate dijaki do 7.9.2016.

Seznam študentskih servisov v Mariboru

Za vas smo pripravili pregled študentskih servisov v Mariboru, da boste lahko takoj vedeli odpiralni čas, telefon in mail ter tako še hitreje prišli do študentskega dela in denarja. Pri vseh študentskih servisih pa ne pozabite podaljšati članstva na začetku šolskega/študijskega leta.